Back Back Nieuws

Ludieke teambuilding in Zuiderzeemuseum

24 juni 2009
Tournee d'Zuiderzee is een 'maf' spelprogramma, waarbij deelnemers met een polaroid camera in het museumpark op pad gaan. Met veel creativiteit maken ze een fotoreportage die geheel in het teken staat van de dorpjes rondom de Zuiderzee. Wat zijn de verschillen in de leefwijze van de mensen uit Volendam en Marken? Wat heeft een malariamug met de inrichting van een huis te maken en hoe wordt een haring het beste gerookt?

 

Onderweg strijden de teams tegen elkaar in een wedstrijdje Oudhollandse spelletjes, wordt hun smaak op de proef gesteld en leren ze schrijven zoals je dit leerde in de jaren dertig. Het winnende team krijgt de beste foto’s in een lijstje mee naar huis.

 

Dit arrangement is inclusief: bezoek museum en museumpark, koffie met lekkers, uitleg en begeleiding door museummedewerker, per team een polaroid camera en opdrachtenboekje, mini-workshop touwslaan, schrijflesje, gerookte haring bij haringrokerij, voucher voor een drankje onderweg en prijsuitreiking met drankje een duurt ca. 4 uur.
Deelname: minimaal 20 personen en te boeken t/m 25 oktober.

 

Klik hier voor meer info over het arrangement in Enkhuizen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!