Back Back Nieuws

LP2 viert vijfjarig bestaan als evenementenlocatie

04 mei 2012
LP2 viert vanaf deze maand haar vijfjarige jubileum als evenementenlocatie. Het voormalig werkplaatsengebouw van de Holland-Amerika Lijn is in 2006 grondig gerenoveerd en werd op 18 april 2007 feestelijk heropend door H.M. Koningin Beatrix.

 

Succesvolle jaren

LP2 kijkt terug op vijf succesvolle jaren met grote internationale tentoonstellingen als Body Worlds, cutting edge kunstbeurzen als Art en OBJECT Rotterdam en spraakmakende theatervoorstellingen als ‘Daklozen on Ice’.

 

Industriële evenementenlocatie

LP2 is een industriële evenementenlocatie van formaat: met een capaciteit tot 1.200 personen waar de meest uiteenlopende evenementen plaatsvinden. Van modeshows tot congressen en personeelsfeesten tot internationale beurzen. De robuuste kolommen van beton geven de ruimte een ongepolijst en industrieel karakter en maken de ruimte tegelijkertijd flexibel in te delen. Van een diner voor 50 gasten tot een feest met 1.200 genodigden.

 

Cadeautje van de jarige

Op woensdag 18 april is het feestjaar gestart. Daarom trakteert LP2 alle zakelijke gasten de komende vijf maanden op een korting van maar liefst 555 euro op de zaalhuur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!