Back Back Nieuws

Louvre Hotels Group actief in 47 landen wereldwijd

13 februari 2015
Louvre Hotels Group gaat uitbreiden naar Andorra. Hiermee komt het totaal aantal landen waarin Louvre Hotels Group actief is op 47. De hotelketen is een partnership aangegaan met de Daguisa Group en zal in de komende periode drie hotels openen in deze opkomende toeristenbestemming. De hotels worden verbouwd tot één Golden Tulip hotel, één Tulip Inn hotel en één Kyriad hotel.

Golden Tulip merk verder ontwikkelen
Hotel Delphos met 180 kamers wordt een Tulip Inn hotel. Hotel Fenix, het nieuwste hotel van de drie, wordt omgebouwd tot een Golden Tulip Hotel en telt 120 kamers. De hotels zijn gevestigd middenin het centrum van Andorra. Door de samenwerking met Daguisa hotels kan Louvre Hotels Group het Golden Tulip merk verder ontwikkelen. Net zoals in Frankrijk, waar Louvre Hotels Group zes locaties opende in 2014.

Vestiging in Frankrijk
Naast de twee nieuwe vestigingen in Andorra, opende Golden Tulip onlangs een nieuwe vestiging in Nantes, Frankrijk. Dit nieuwe 4-sterren hotel ligt op 5 minuten afstand van het centrum van Nantes en beschikt o.a. over 99 ruime kamers met een modern design, een loungebar, fitnesscentrum met een sauna en gratis Wi-Fi. Golden Tulip Nantes Carquefou – Suites is het 245e Golden Tulip hotel - wereldwijd en inmiddels nummer 16 in Frankrijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!