Back Back Nieuws

LOG ON wint opnieuw innovatieprijs

18 juni 2007
Met het winnen van de Vele d’Oro heeft LOG ON, een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van mobiele diensten en producten voor de evenementenindustrie, opnieuw een belangrijke prijs in de wacht gesleept.

 

De Vele d’Oro is een internationale prijs die jaarlijks op het Federcongressi Annual Conference, het grootste branchecongres van de Italiaanse meetingindustrie, uitgereikt wordt.

 

Nadat LOG ON vorig jaar met de Event Assistant tot winnaar uitgeroepen werd van de EIBTM WorldWide Technology Watch Award mocht LOG ON ditmaal in Italië niet alleen de innovatieprijs op het gebied van software, maar ook de hoofdprijs over alle categorieën van de jury in ontvangst nemen.

 

Tijdens het congres bezocht de jury, bestaande uit kopstukken van de Italiaanse meetingindustrie, de verschillende beursstands waarbij de zeven finalisten beoordeeld werden op het gebied van innovatie, de kwaliteit en de toegevoegde waarde van het product. De jury bleek erg onder de indruk van de Event Assistant en beloonde LOG ON met de maximaal haalbare puntenscore.

 

Johan Bax, directeur van LOG ON; ‘Het winnen van de Vele d’Oro laat zien dat de Event Assistant een uniek product is dat internationaal erkenning geniet’.

 

De Event Assistant is een toepassing die deelnemers van een evenement via hun eigen mobiele telefoon voorziet in de behoefte aan informatie, communicatie en interactie. Bezoekers kunnen met hun mobiele telefoon webpagina’s bekijken waar alle relevante informatie over het evenement te vinden is, zoals de agenda, het vervoer naar het evenement, hotelinformatie, een stadsgids, enzovoorts.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!