Lock me out! – actie Stichting ALS Nederland Lock me out! – actie Stichting ALS Nederland
Back Back Nieuws

Lock me out! – actie Stichting ALS Nederland

21 december 2023

In navolging van het Glazen Huis in Nijmegen heeft Artishock in opdracht van en in samenwerking met Stichting ALS Nederland de 'Lock me out! – actie' bedacht. Stichting ALS Nederland daagt iedereen uit zich op te sluiten in een opvallende locatie naar keuze, alleen of samen met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalkantine, je werkplek, de bibliotheek of… een museum.

Night at the Museum

In de nacht van a.s. donderdag 21 op vrijdag 22 december gaan we de ultieme uitdaging aan. Het team van Artishock Experience Marketing zal zich opsluiten in Het Noordbrabants Museum voor een onvergetelijke 'Night at the Museum'. Deze uitdagende actie heeft als krachtig streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland, het goede doel van Serious Request dit jaar. Pas als het minimale streefbedrag van € 2.500,- bereikt is worden wij bevrijd uit onze opsluiting.

Steunen!

Het doel is niet alleen om bewustzijn te creëren voor de genadeloze ziektes ALS, PSMA, en PLS, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en hulpmiddelen die het leven van patiënten kunnen verbeteren. Zelf heeft Stichting ALS Nederland afgetrapt met een opsluiting van de directeur van de stichting, Limore Noach, in het Goffertstadion van voetbalclub N.E.C. Wij kunnen als Artishock natuurlijk niet achterblijven.

We worden opgesloten totdat ons streefbedrag is behaald, de beveiliger van het museum houdt de sleutel in zijn zak. Hoewel we al goed op weg zijn, hebben we ons streefbedrag nog niet bereikt. Jouw steun is van onschatbare waarde. Donaties brengen niet alleen onze bevrijding dichterbij, maar openen ook deuren naar hoop en vooruitgang in de strijd tegen ALS, PSMA, en PLS.

Werkelijk opgesloten raken

Wij sluiten ons maar een nachtje op, dat is niets in vergelijking tot de patiënten van deze ziektes die langzaam opgesloten raken in hun eigen lichaam door uitval van spieren en hier ook niet meer uitkomen (locked-in syndroom). Als gewaardeerde relatie hopen we dat je ons initiatief wilt steunen en samen met ons een impactvolle bijdrage wilt leveren aan de strijd tegen ALS.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!