Locatietour Woerden: 7 oktoberLocatietour Woerden: 7 oktober
Back Back Nieuws

Locatietour Woerden: 7 oktober

03 april 2019

Ontmoet Woerden organiseert in samenwerking met Linda op Locatie een inspirerende locatietour door Woerden op maandag 7 oktober 2019. Woerden is een centrale en unieke bestemming voor evenementen en congressen en biedt uitstekende mogelijkheden hiervoor. 'Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Woerden als vergader- en evenementendestinatie,' aldus Kristel Jansen in de Wal, Woerden Marketing.

De Locatietour

Tijdens de locatietour zijn locaties te bewonderen die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt zijn voor evenementen van verschillende groottes. De Locatietour is een geheel verzorgde dag en is gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. De Locatietour biedt een uitkomst voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever. Dit omdat zij in één dag meerder locaties kunnen bezoeken in Woerden voor inspiratie.

Organiseert u regelmatig meetings of events en bent u op zoek naar unieke en centraal gelegen locaties in het hart van Nederland? Neem alvast een kijkje op www.ontmoetwoerden.nl Houd 7 oktober vrij in uw agenda en volg Ontmoet Woerden op Facebook en Linkedin om op de hoogte te blijven van deze locatietour en de aanmelding.

Woerden geeft je de ruimte

Woerden, midden in Nederland, 10 minuten vanaf Utrecht en uitstekend bereikbaar met snelle verbindingen naar de randstad. Altijd voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en veelal gratis bij de congres- en vergaderlocaties. Mede hierom is Woerden is dé stad voor (internationale) ontmoetingen. Woerden biedt een inspirerende, groene en historische omgeving voor toonaangevende innovaties. Van historisch en landelijk tot modern en industrieel, er is voor iedere bijeenkomst een passende locatie te vinden. Woerden onderscheidt zich in het aanbod met originele activiteiten om uw bijeenkomst compleet te maken.

Over Ontmoet Woerden

Het Collectief Ontmoet Woerden is een samenwerkingsverband opgericht in 2017 door 16 unieke locaties in Woerden. Geboren uit de behoefte om gezamenlijk Woerden nog beter bekend te maken onder de zakelijke doelgroep. In Woerden kunnen bezoekers met een zakelijk motief zeer goed terecht. Dankzij de centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid, veelal gratis parkeergelegenheid en de diversiteit in het aanbod. Het samenwerkingsverband wordt ondersteund door Woerden Marketing en de gemeente Woerden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!