Back Back Nieuws

Locatietour TeKa Groep: goed verzorgde dag met prachtige locaties

10 juni 2016
Ruim 80 eventprofessionals werden maandag 6 juni getrakteerd op een dag langs een 8-tal evenementenlocaties, georganiseerd door de TeKa Groep.

Van de industriële Rijtuigenloods, De Veerensmederij en het Oude Magazijn, tot het klassieke Oude Stadhuys en Kasteel de Schaffelaar, Hoeve Sparrendam, het gerecyclede DLC Restaurant tot de nieuwbouw van de Midden Nederland Hallen. Allemaal locaties met een verhaal waar de groep enthousiaste eventplanners de locaties in al hun glorie konden ervaren.

De weergoden waren goedgezind; de zon straalde de hele dag. De groep werd getrakteerd op oer-Hollands stroopwafels, kregen een spoedcursus netwerken, werden op de hoogte gebracht van de trends en ontwikkelingen in de evenementenbranche door spreker Sander Allegro, genoten van een high-tea, deden mee aan een boeren work-out, werden vervoerd met touringcars, tuktuks en jumbosteps, leerden ritmisch klappen en genoten van diverse optredens. ‘Het was een goed verzorgde dag met verrassingen en prachtige locaties. Jullie hebben laten zien wat gastvrijheid inhoudt,’ was de reactie van Rabobank Gelderse Vallei.

Foto: Boerenwork-out bij Hoeve Sparrendam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!