Back Back Nieuws

Locatietour: Je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest

20 juli 2015
Laten we het zakelijk seizoen eens starten met wat locatie-inspiratie, zo dachten Wieteke Lemmen en Linda Kerkhoven. Twee ondernemers die dezelfde passie delen; locaties. Wieteke die altijd op zoek is naar locaties voor haar evenementen. Ze heeft een gerelateerde bedrijfsnaam hoog te houden; WietWeetWaarheen. En Linda  die in haar adviesrol (Linda op Locatie) onontdekte locaties bezoekt en haar vaak om die reden gevraagd wordt om advies.

Een locatie moet je voelen
‘Een goede online presentatie geeft al een indruk maar je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest’, zo vinden zij. ‘Niet altijd praktisch voor een locatie zelf omdat dit vaak tussen de bedrijven door moet en de bezoeker krijgt daardoor niet altijd het gewenste gevoel’. De beide ondernemers vinden dat een locatietour uitkomst biedt. Als bezoeker kun je in een relatief kort tijdsbestek meerdere locaties bezichtigen en de locatie kan zich van haar beste kant laten zien.

Velsen en Heemstede
In samenwerking met de Post Verkade Groep organiseren zij maandagochtend 24 augustus een locatietour die om 09.30 uur start met koffie bij Landgoed Waterland in Velsen-Zuid en om 13.00 uur eindigt met een high tea in Het Oude Slot in Heemstede. Deelname is kosteloos, wel graag vooraf aanmelden door een mailtje te sturen naar info@wietweetwaarheen.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!