Back Back Nieuws

Locaties bekend voor Koken in het groen

10 juli 2014
Houd je van verborgen groene plekjes in de stad? En van het programma Masterchef? Dan kun je in september naar een van de 9 Rotterdamse tuinen die meedoen aan Koken in het Groen.

Koken in het Groen zijn de Rotterdamse buitenkeukenkampioenschappen in Feijenoord, Charlois en Rotterdam Noord. Hobbykoks koken de sterren van de hemel en worden door een jury van culinaire experts en bekende Rotterdammers beoordeeld. Het publiek kan de kleine gerechtjes en snacks proeven tegen een zacht prijsje.

Tuinen Line Up
Voor de 2de Rotterdamse Buitenkeukenkampioenschappen zijn er tuinen gevonden waar je normaal nooit komt. Op zaterdag 31 augustus is de kickoff in een tuin in het hart van Feijenoord: de Botanische Tuin Afrikaanderwijk. Op woensdag 3 september volgt de Molenwei naast het Zuiderpark. 13 september is de eigenzinnige kunstenaarstuin ’t Otje aan de beurt en op 1 Oktober staat De Poort in het Oude Noorden op de lijst.

Jury
De jury line-up wordt op 1 augustus bekend gemaakt. De jury wordt gevormd door culi-experts, koks en bekende Rotterdammers en moet worden overtuigd door look & feel, smaak, creativiteit en presentatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!