Back Back Nieuws

Livetime Productions neemt Thijs Producties over

17 april 2008
Livetime Productions BV, het Utrechts technisch productiekantoor van Jack van Deursen en Olivier Monod de Froideville heeft Thijs Producties overgenomen. Gezamenlijk zullen zij doorgaan onder de naam Livetime Productions.

Thijs Producties, het bureau van technisch producent Thijs Nijland is al meer dan 20 jaar actief in de evenementen en festivalwereld. Zo verzorgde Thijs producties al vele jaren de technische productie van bekende grootschalige publieksevenementen als de Haagsche KoninginneNACH (i.o.v. DOEN Evenementen), Zomercarnaval, Parkpop en Dunya (allen i.o.v. Ducos Productions). Daarnaast was Thijs actief op zeer diverse grote en kleine zakelijke en publieksevenementen voor verschillende bureaus waaronder Livetime.

Thijs heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in complete siteproductie (indeling terrein van hekwerk tot podia) en de voorbereiding en ontwerp daarvan, zoals vloertekeningen, begeleiding vergunningtrajecten, veiligheidsplannen, diensten­overleggen, verkeersplannen, e.d..

Thijs is een zeer welkome nieuwe partner voor Livetime gezien de enorme groei die het bedrijf in het afgelopen jaar is doorgegaan. De drie eigenaren: “Met de complete kennis van Thijs in ons team kunnen wij nog grotere en complexere evenementen aan. Nu is samen met tekenaar en ontwerper Edwin Verhoef, die recentelijk in dienst is getreden het creatieve team wat ons betreft compleet!”

“Fijn is ook om te zien dat de bestaande klanten van Thijs Producties doorgaan met de samenwerking. Zo kunnen zij ook gebruik maken van de aanvullende kennis en mogelijkheden die Livetime hen nu te bieden heeft” aldus Olivier Monod de Froideville van Livetime.

“Daarnaast hebben we meteen gezien dat de kracht van Thijs bij heeft gedragen om weer een nieuw soort evenement aan ons portfolio toe te voegen. Wij zijn namelijk voor de komende jaren een samenwerking aangegaan voor de technische coördinatie en siteproductie van alle sportevenementen van de organisatie van de Rotterdam Marathon. Naast Fortis Marathon Rotterdam vallen hieronder o.a. ook de City-Pier-City, de Bruggenloop, De Ladies Run en de Rotterdam Road Races. Wij gaan de komende periode met groot enthousiasme tegemoet!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!