Back Back Nieuws

Livetime Productions breidt team uit met Arjen Hofma

05 februari 2015
Het team van technisch producent Livetime Productions is uitgebreid met een ervaren man uit de branche. Arjen Hofma is sinds februari 2015 onderdeel van het vaste team van Livetime.

Ervaring
Arjen voegt daarmee een uitgebreid stuk kennis toe op het gebied van international touring, maar vooral ook rigging en motion. Zijn ervaring deed hij de afgelopen jaren op bij Ampco Flashlight Rental, Eventions Rigging en zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in complete motion projecten ‘The Whole Sha-bang’.
Evenementen waarbij Arjen in die hoedanigheid betrokken is geweest zijn onder andere de tour van Britney Spears, UB40, Black Eyed Peas, Rammstein, Lenny Krevitz, Bon Jovi, André Rieu, vele Sensations over de hele wereld, Holland Heineken House en vele anderen.

Geen onbekende
Ook voor Livetime was Arjen al geen onbekende, hij werd recent nog freelance betrokken bij de Nationale Herdenking MH17 in de Amsterdam RAI als technisch producent. Livetime verzorgde in opdracht van IDTV de gehele technische productie. Met de extra kennis van Arjen in huis wil Livetime zich nog meer richten op complexe binnen producties in de grotere locaties en international touring. The Whole Sha-bang blijft actief in de markt voor complete motion projecten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!