Livestreamen vanuit ‘verstopte’ plek op de Veghelse NoordkadeLivestreamen vanuit ‘verstopte’ plek op de Veghelse Noordkade
Back Back Nieuws

Livestreamen vanuit ‘verstopte’ plek op de Veghelse Noordkade

20 oktober 2020

In samenwerking met MXD-Rent, een haar AV-partners, heeft Cultuur Haven Veghel een unieke, verstopte plek op de Noordkade omgebouwd tot pop-up live studio.

Bijzondere locatie tijdelijke studio

MXD-Rent investeerde in de nodige apparatuur om te voorzien in de groeiende behoefte naar het livestreamen van evenementen. In plaats van de materialen van plek naar plek te verhuizen, was hij op zoek naar een bijzondere locatie om een tijdelijke studio te bouwen. Deze vond hij bij Cultuur Haven Veghel op een plek waar je normaliter niet zo snel komt wanneer je een evenement organiseert of bezoekt op de Noordkade. In een piepkleine caféruimte gelegen boven de immense Koekbouw.

 

Industriële look

De studio is geheel in lijn met de industriële look van de evenementenlocatie en biedt tal van mogelijkheden, zoals een presentatie, lezing of opname van een videclip of tv-uitzending. Met een goede basis aan moderne apparatuur kan in enkele stappen eenvoudig een livestream worden gerealiseerd. Uitbreidingen bijvoorbeeld in de vorm van extra licht, geluid en/ of video zijn in overleg mogelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!