Livestream studio 2.0 bij Advance EventsLivestream studio 2.0 bij Advance Events
Back Back Nieuws

Livestream studio 2.0 bij Advance Events

23 maart 2021

Toen ongeveer een jaar geleden het Coronavirus uitbrak, besloot Advance Events zich volledig te richten op online events. En dat werd een succes. Het bedrijf organiseerde het afgelopen jaar meer dan honderd online events. Omdat eigenaar Arie Brouwer er vanuit gaat dat de vraag naar online events de komende tijd zal aanhouden, werd besloten om de livestream studio in een nieuw jasje te steken.

Versie 2.0

Afgelopen week werd de verbouwing en vernieuwing van de studio in Schiedam afgerond en vol trots presenteert het bedrijf de studio in versie 2.0. De vernieuwde studio is in samenwerking met AV-specialist Luxonos opgebouwd en bevat de techniek en inrichting voor ieder denkbaar online event. Alles is aanwezig: diverse platforms, variabele inrichting, een bijzondere XXL-studiotafel, divers loungemeubilair, meerdere camera’s en microfoons, uitgebreide studioverlichting, afkijkschermen, airco, een gastenlounge en nog veel meer.

Zakelijke en fun-events

Advance Events beschikt niet alleen over een eigen studio met alle hypermoderne technische voorzieningen, er is inmiddels ook veel ervaring met online events. Van productie en regie tot inhoudelijke ideeën om het online event tot een groot succes te maken, Advance Events heeft het in huis. De professionele livestream studio is ingericht voor zowel zakelijke events als fun-events of een combinatie hiervan.

Kortom: de variaties in de vernieuwde studio zijn eindeloos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!