Livestream Station. Indrukwekkende streamingstudio in Utrecht Livestream Station. Indrukwekkende streamingstudio in Utrecht
Back Back Nieuws

Livestream Station. Indrukwekkende streamingstudio in Utrecht

15 maart 2021

Op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor jouw online presentatie? Dan is Livestream Station in de Stadstuin - Werkspoorfabriek je laatste stop! Recent heeft Event Impuls samen met De Stadstuin een indrukwekkende studio gerealiseerd in de Werkspoorfabriek. De unieke studio van 300 m2 met een indrukwekkende industriële look & feel leent zich perfect voor het opnemen en streamen van allerlei soorten producties!

Industriële uitstraling

Met Livestream Station weet je je verzekerd van een bijzondere setting. Met haar karakteristieke industriële uitstraling in combinatie met state-of-the-art streamingsoftware en videoapparatuur is dit dé setup voor jouw eigen unieke online evenement. De oorspronkelijke constructie van het pand is nog intact en details zoals de originele gele kraanbanen getuigen van een indrukwekkend industrieel verleden. Waar vroeger onze Nederlandse treinen werden getakeld hangen nu de spotlights klaar voor actie.

Multifunctioneel

Bij Livestream Station regel je in één keer alles wat je voor jouw evenement voor ogen hebt. Van unieke locatie tot ervaren technici, van apparatuur tot streaming platform en als je wilt ook creatieve input. De studio van 300 m2 leent zich perfect voor hybride events en het opnemen en streamen van allerlei soorten producties. Productlanceringen, talkshows, webinars, trainingen: je kunt het zo gek niet verzinnen. Voor items als een voorbeschouwing is er eventueel een aparte ruimte beschikbaar. En wil je streamen met uitzicht op Utrecht? Dan kan dit vanuit de Skybox.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!