Back Back Nieuws

LiveLAB verzorgt opening van het ESC Congres in de RAI

13 september 2013
Na het ESC Congres van vorig jaar in München, had het team van LiveLAB een thuiswedstrijd voor de opening van het ESC Congress 2013 in Amsterdam. 30.000 Cardiologen en mensen uit de industrie vonden hun weg naar de Rai.

LiveLAB verzorgde het concept, stagedesign, de sprekersbegeleiding, content, regie en aansturing. ACS verzorgde als vaste ESC partner alle technische faciliteiten en Thearent tekende voor de projectie levensgrootte 'Amsterdamse' huisjes die dienst deden als decor.

Verrassend einde
Alle uitingen van het congres werden geprojecteerd op een groot hart temidden van de Amsterdamse huisjes. Dit resulteerde in een podium ontwerp van ruim 38 meter breed. Verrassend was het einde van de openingsact van Dominique Lacasse (the Flagman) die plotseling een 'geacteerde' hartaanval kreeg. Deze hartaanval werd fysiologisch uitgebeeld in video wat weer de opmaat was voor het thema van het congres: de verbinding van het hart met systeem organen. Volgend jaar staat Barcelona op het programma, waarbij de eerste ideeën alweer zijn gepresenteerd….

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!