LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie! LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie!
Back Back Nieuws

LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie!

12 november 2020

Waar zijn je branchegenoten mee bezig? Welke toffe concepten zijn ze op poten aan het zetten? High Profile Events kruipt in samenwerking met Dutch Standard Events en LiveCommunity achter de microfoon van LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie! 

In deze meerdelige podcast bespreken we events vanuit alle windrichtingen: natuurlijk bekijken we uitgebreid waar we nu staan, maar nóg liever kijken we met onze gasten naar de toekomst! Waar liggen kansen? Welke ontwikkelingen hebben ons de afgelopen tijd verrast? We voelen onze gasten flink aan de tand, het mag best een beetje schuren! Nieuwsgierig? De allereerste aflevering zenden we donderdag 19 november uit!

 

  • LIVE LIVE LIVE, dé podcast voor de eventindustrie!

Now recording…

De eerste aflevering staat in het teken van het nieuwe eventlandschap. We spreken met Pieter Lubberts (Backbone International/Fieldlab) over de nieuwste ontwikkelingen binnen Fieldlab en ondervragen Claudia Wehmeijer (Amsterdam Convention Bureau) over hun plannen. Wat gaat bijvoorbeeld de ontwikkeling van sneltesten betekenen voor de evenementenbranche? En wat verwachten ze van 2021?

Kansen hybride en virtuele evenementen

Inmiddels hebben we een aantal maanden de tijd gehad om ervaring op te doen met hybride en virtual events. Robert Buisman (Nomoboen Max Pinas (Dept Agencyhebben ook in 2020 flink aan de weg getimmerd. Hoe hebben zij hun weg gevonden in het organiseren van hybride en virtuele evenementen? En zien zij vooral kansen, of zien ze het juist als een bedreiging voor live evenementen?

Meepraten? Graag! Heb je een vraag aan een van onze gasten? Stuur hem in en wij nemen hem voor je mee!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!