Live Legends wint vijf global eventex awardsLive Legends wint vijf global eventex awards
Back Back Nieuws

Live Legends wint vijf global eventex awards

28 mei 2020

Live Legends uit Abcoude heeft vijf awards in de wacht gesleept bij de 10e jubileum editie van de prestigieuze Global Eventex Awards. Deze internationaal toonaangevende awards staan voor fascinerende creativiteit, voortreffelijke prestaties en diensten van topkwaliteit in de wereld van live events en experience marketing. De vakkundige jury evalueerde in totaal 444 inzendingen uit 39 landen.

Vier keer goud en eenmaal zilver

Elk van de 5 inzendingen van Live Legends heeft gewonnen. De jury beoordeelde deze aan de hand van hun creativiteit, innovatie en effectiviteit.

  • Goud voor Live Legends in de categorie Best Agency
  • Goud voor Live Legends in de categorie Set Design Supplier
  • Goud voor Club OT Kun in de categorie Best Venue
  • Goud voor Club One Third Beijing in de categorie New Venue
  • Zilver voor Club One Third Hangzhou in de categorie New Venue

'We zijn zeer dankbaar voor het winnen van deze geweldige awards en zijn bijzonder trots op ons multidisciplinaire team. Prachtig nieuws in deze corona tijden waarin de wereldwijde evenementen sector zo in zwaar weer zit. Onze laatste uitvinding LIVE@HOME laat zien dat we blijven innoveren om waardevol te blijven voor onze klanten en partners,' verteld Ad de Haan, co-founder Live Legends.

Wereldspeler in het creëren van legendarische live experiences

Live Legends is een grensverleggend bedrijf dat in 50 verschillende landen opereert. De boodschap van de klant wordt getransformeerd naar creatieve concepten en ontwerpen die het verhaal van hun merk vanuit inspirerende content en vooraanstaande technologie tot leven brengen. Met verschillende kennis in huis van set, stage, lichtontwerp, videocontent tot experience architecture worden creatieve ideeën omgezet in verrassende exclusieve omgevingen waarin merken met hun publiek samenkomen. 'Storytelling en het triggeren van emoties vormt voor ons de essentie. Daarnaast zijn de combinatie van onze creatieve designs en technische knowhow kenmerkend voor Live Legends, evenals een flexibele en transparante aanpak richting onze klanten en partners. ‘What you see is what you get’,' aldus Daan Oomen, co-founder Live Legends

 

Zege voor de compleet ontworpen clubs in China

In 2017 creëerde Live Legends voor de Chinese NOA Group een nieuw entertainment concept: Club One Third. Nieuwe kosmopolitische hotspots die de Chinese clubscene naar een nieuwe dimensie brengt. Daar vier je de beste 1/3 van je leven. Club One Third Beijing was de eerste van de clubs, een verlaten fabriek die opnieuw tot leven komt en zich transformeert tot een plek voor beleving door een visueel showspektakel met 360 graden storytelling. Eerder viel deze al in de prijzen bij DJ Mag als The Best Newcomer Club en Nummer 60 op de hun Global Clublist Top 100. 'Een extreem indrukwekkende inzending die begint bij een heel duidelijk, nauwkeurig en gedifferentieerd event concept en vervolgens wordt opgevolgd door een zeer creatieve en innovatieve executie', vertelt Eventex jurylid Padraic Gilligan, Managing Partner van Soolnua en Chief Markering Officer bij SITE.

Video-impressie Club One Third Beijing: 

Club OT Kun en Club OT Kun, zijn de tweede en derde club die compleet door Live Legends is neergezet. Meer clubs staan in de planning.

 

Foto: Nico Alsemgeest

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!