Back Back Nieuws

Live Impact Business Events bedenkt en organiseert gala-avond

06 december 2012
‘Vernieuw het concept van ons bestaande evenement, voeg meer beleving toe en zorg ervoor dat onze doelstelling wordt behaald.’ Die opdracht kreeg Live Impact van de Dutch Ship Brokers.

Netwerken
De uitgenodigde leden en relaties genoten onlangs van een culinaire avond vol verrassingen. De Cruise Terminal Rotterdam vormde het decor van een gala-diner dat in het teken stond van netwerken. Achthonderdvijftig gasten uit de internationale havenwereld genoten van het diner en een afwisselend programma.

Spectaculair
Live Impact: ‘De blusboten van Havenbedrijf Rotterdam openden de avond spectaculair. Comedian Greg Shapiro prikkelde de lachspieren van de aanwezige gasten en liet talloze misverstanden zien die kunnen ontstaan tijdens internationale communicatie. Hoogleraar  en voormalig astronaut Wubbo Ockels zette de zaal aan het nadenken met zijn nieuwste initiatief Happy Energy en ontving een Dutch Ship Brokers Award. Na afloop van het diner genoten de gasten van kleine optredens in de diverse ruimtes.’

Live Impact Business Events bedacht het concept, verzorgde het sponsor-traject en nam de organisatie en productie van de avond voor haar rekening.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!