Live Entertainment Production Awards heeft geluisterd naar feedback Live Entertainment Production Awards heeft geluisterd naar feedback
Back Back Nieuws

Live Entertainment Production Awards heeft geluisterd naar feedback

07 november 2023

Het is tijd voor een nieuwe editie van de Live Entertainment Production Awards en de organisatie achter de award uitreiking heeft een paar veranderingen doorgevoerd. Maar de kern blijft om de schitterende live-entertainmentindustrie in Nederland te vieren. Er is een ‘nieuwe’ naam, een vernieuwd concept, en een onverminderde passie voor de live entertainment. 

Geluisterd naar feedback

Er is geluisterd naar de feedback die na eerdere edities de organisatie heeft bereikt. Veel bezoekers  gaven aan dat er te weinig gelegenheid was om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. Het hele evenement is nu kritisch bekeken en enkele belangrijke veranderingen zijn doorgevoerd. Dit jaar is er een splinternieuwe locatie: het Asteria Hotel in Venray.  Hier is niet alleen meer ruimte beschikbaar, maar ook de mogelijkheid om te overnachten. Een overnachting wordt zelfs aangeraden, want na de uitreiking wordt de bar flink onveilig gemaakt!

Nominaties zijn geopend

Ook is er een geheel nieuwe opzet voor de nominaties. De visie is om het evenement verder te professionaliseren en de echte makers en gamechangers van de industrie te belonen. De organisatie heeft het volste vertrouwen in de uitzonderlijke kwaliteit van de Nederlandse live entertainment producties en kijkt met spanning uit naar alle inzendingen. De nominaties worden zorgvuldig beoordeeld door een onverslaanbare vakjury, onder leiding van niemand minder dan Henk Schuit.

Uitgebreider programma

Het programma is flink uitgebreid om nog meer kansen te bieden voor ontmoetingen en plezier. Overdag worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een fijne lunch en een padeltoernooi (Het Lepadel tournament!) waar je je voor kunt inschrijven.

Programma:
12.00    Welcome & Day program
16.30    Welcome & Check in drinks
19.30    Dinner & Ceremony
23.30    Late night Soiree & Contests
08.00    Hang-over Breakfast

Aarzel niet om nu al een hotelkamer te boeken, maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kamers beschikbaar. Er zijn ook een beperkt aantal tafels beschikbaar, vol met verrassende privileges, die slechts met een select gezelschap kunnen worden delen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!