Back Back Nieuws

Live Corporate Events organiseert Tech Data Partner Event

06 februari 2012
Het Tech Data Partner Event is hét evenement waarbij ICT distribiteur Tech Data leveranciers als Samsung, Cisco & Microsoft in contact brengt met een groot aantal ICT resellers. Dit jaar organiseerde Live Corporate Events deze infotainmentbeurs met het thema Taste IT.

 

Culinair entertainment
Live Corporate Events was voor de zesde keer verantwoordelijk voor de organisatie van deze beurs, waarvan de 18e editie plaatsvond op donderdag 19 januari. Live Corporate Events nam de volledige productie op zich alsmede het contact met de exposanten. Het thema Taste IT nodigde uit tot veel culinair entertainment op de beursvloer en in de diverse stands. Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met een spetterend feest, met dit jaar optredens van zangeres Krystl en DJ DNS.

 

Jaarlijks terugkerend evenement
Het Tech Data Partner Event is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij bijna 60 vooraanstaande ICT leveranciers en ruim 2000 resellers elkaar ontmoeten. In Nederland is het Partner Event hiermee de enige ICT beurs met deze opzet, vol informatie en entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!