Live Cooking Winter Barbecue bij Beachclub O.Live Cooking Winter Barbecue bij Beachclub O.
Back Back Nieuws

Live Cooking Winter Barbecue bij Beachclub O.

26 oktober 2023

Bij Beachclub O. in Noordwijk aan Zee beleef je in elk seizoen de tijdloze magie van het strand. Deze winter nodigen ze gasten uit om deel uit te maken van een unieke ervaring: de Green Egg Winter Barbecue. Dit nieuwe winterconcept, met een terras dat uitkijkt op de zee, biedt een uitzonderlijke gelegenheid om van de charme van Noordwijk aan Zee te genieten, zelfs in de koudere maanden.

Nieuw concept

De Winter Barbecue bij Beachclub O. met live cooking ervaring is één van de hoogtepunten van de Noordwijkse winter. Het nieuwe concept past perfect bij de feestelijke sfeer van de herfst- en wintermaanden en de charme van de zee op letterlijk een steenworp afstand draagt bij aan de unieke sfeer. De frisse buitenlucht is tenslotte het beste advies tegen een winterdip!

Voor gasten die liever comfortabel binnen willen genieten, is Beachclub O. uiteraard flexibel. Speciaak voor deze gasten is er ook een binnenlocatie in het restaurant gereserveerd, zodat gasten naar eigen voorkeur kunnen dineren en deelnemen aan de Winter Barbecue.

Permanente beachclub

Met de permanente beachclub direct aan het Noordwijkse strand, benadrukt Beachclub O. de authenticiteit van de strandervaring, ongeacht het seizoen. Dus, voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere manier om de winterse charme van Noordwijk aan Zee te ervaren, is het Live Cooking Winter Barbecue Buffet bij Beachclub O. een absolute aanrader.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!