Back Back Nieuws

Lisette de Jong naar a matter of TASTE

06 oktober 2010
‘a matter of TASTE’ heeft per 1 oktober jl. Lisette de Jong aangesteld als field accountmanager. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de externe sales en samen met haar collega’s werkzaam zijn vanuit Het West-Indisch Huis aan de Herenmarkt in Amsterdam.

Voor haar nieuwe rol binnen het salesteam maakt Lisette gebruik van de ruime ervaring die zij heeft opgedaan bij een collega cateraar, waar zij in enkele jaren doorgroeide van producer tot accountmanager. De laatste twee jaar was Lisette verantwoordelijk voor de evenementen in Passenger Terminal Amsterdam.

Energiek team
‘Ik ben heel enthousiast over mijn nieuwe uitdaging.’a matter of TASTE’ is een mooi bedrijf met een leuk en energiek team en Het West-Indisch Huis, midden in het centrum van de stad, is natuurlijk een fantastische plek. Ik heb de afgelopen jaren bij mijn vorige werkgever enorm veel geleerd in diverse functies. Dankzij deze opgedane ervaring ken ik alle ins en outs van de party- en eventcatering. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om een ontvangst tot in de puntjes te verzorgen. Als accountmanager heb ik vooral een adviserende rol. Ik luister altijd goed naar mijn opdrachtgever en weet de wensen en doelstellingen van een aanvraag te vertalen naar een perfect en succesvol evenement’, aldus De Jong.

Ook salesmanager Tico Mak is verheugd. ‘De functie field accountmanager is nieuw bij

‘a matter of TASTE’. Ons verkoopteam is nooit eerder, plat gezegd, echt ’de boer op gegaan’. Ik denk dat Lisette dé aangewezen persoon is voor deze baan. Na een moeilijk 2009 draaien we nu weer een prima jaar en ik weet zeker dat Lisette er voor gaat zorgen dat we het in  2011 nog veel drukker krijgen. We hebben er zin in!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!