Back Back Nieuws

Lisa Bosscher komende maanden interim-directeur Postillion WTC

24 april 2015
Postillion Hotels heeft per 1 april Lisa Bosscher aangetrokken als interim- directeur van de nieuwste en 7e vestiging: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Onlangs nam Postillion het centraal gelegen state-of-the-art BEURS- WTC congrescentrum over met als doel haar positie op de nationale en internationale congres- en meetingmarkt verder te verstevigen. Lisa zal de komende maanden de transitie begeleiden en is naast de dagelijkse aansturing van het congrescentrum verantwoordelijk voor de versterking van de positionering op de (inter)nationale congresmarkt.

Nieuw zwaargewicht met groeiambitie
Lisa Bosscher is geen onbekende in de Rotterdamse en zakelijk-toeristische markt. Zo was Lisa namens het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam betrokken bij de ontwikkeling van diverse toeristische initiatieven in de binnenstad. Bij Rotterdam Marketing was zij als directielid verantwoordelijk voor het (zakelijk-) toeristisch beleid. Sinds 2008 is Lisa samen met haar zakelijke partner actief onder de vlag Bosscher & Klein, een bureau voor destinatiemarketing dat steden, regio’s en venues ondersteunt om zich sterker te positioneren op de (zakelijk-) toeristische markt. 

Erik-Jan Ginjaar, Regio Directeur West is blij met de komst van Bosscher: 'Lisa is een strategisch sterk persoon die graag tot actie over gaat. Zij heeft veel ervaring in de congresmarkt en is op persoonlijk vlak een uitstekende match met Postillion.' Bosscher geeft aan het fantastisch te vinden om weer terug te zijn in Rotterdam en een bijdrage te mogen leveren aan de invulling van de groeiambities van Postillion. 'Wat is er nu mooier dan te mogen werken in een bruisende stad en dan ook nog vanuit hét kloppende congreshart van Rotterdam; het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam!'

Meet Work Stay in het Postillion WTC
Onder leiding van Lisa Bosscher wordt de komende maanden de uniforme uitstraling van Postillion doorgevoerd. Het Meet Work Stay product van Postillion wordt naast het bestaande congresproduct aangeboden in de WTC-vestiging. Met Meet Work Stay richt Postillion zich op de moderne zakelijke reiziger die altijd onderweg is en het maximale uit zijn dag wil halen. Elke vestiging heeft vergaderarrangementen voor vier of acht uur, rustige werkplekken, gratis Wi-Fi en print- en kopieerfaciliteiten. Working nomads kunnen online last-minute een (werk)overleg in een van de speciale Business Points boeken voor 6,50 euro per uur. Betaling kan met creditcard. Voor de ontspanning zijn er tijdschriften, koffie en thee, fruitsappen en brainfood zoals gezonde snacks en fruit. Mocht het aan iets ontbreken, dan wordt dit met de 15-minutes fix garantie opgelost. Naast de Rotterdamse WTC locatie heeft Postillion een landelijk aanbod van hotels met vergaderfaciliteiten in Arnhem, Amersfoort, Bunnik, Deventer, Dordrecht en Haren. De vestiging in Bunnik werd twee jaar op rij 'Beste Congreslocatie van het Jaar', in 2012 en 2013, en de Dordrechtse vestiging werd vorige week bekroond tot 'Beste Congreslocatie van het Jaar 2014'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!