Lion Event Support produceert Jungle Festival 2022Lion Event Support produceert Jungle Festival 2022
Back Back Nieuws

Lion Event Support produceert Jungle Festival 2022

23 september 2022

Bezoekers van Jungle festival 2022 hebben drie dagen genoten van een kleurrijk en uniek festival. Dit jaar wordt vindt voor de derde keer het creatieve Jungle festival plaats. Tijdens dit driedaagse evenement heeft Lion Event Support de volledige facilitaire en technische productie verzorgd en heeft daarmee de productieleiding over dit campingfestival. 

Driedaags camping festival

Jungle Festival wordt gehouden in de ongerepte bossen van Velderwoods in Liempde. Afgelopen 2, 3 en 4 september hebben meer dan 15.000 gelijkgestemden mogen genieten van muziek, kunst en cultuur. 

3 partners, 1 uniek festival

De Jungle bestaat uit 7 verschillende area's, allen met een eigen muziekstijl en identiteit. House Disco, Techno, Hiphop, R&B, Guilty Pleasures, Live muziek of theater. Bij het verplaatsen naar verschillende podia kwamen we bezoekers in contact met verschillende aspecten waaruit de Jungle cultuur is opgebouwd. Decoratie maakt plaats voor duurzame kunst. Bijzondere acts in de rol van inheemse bewoners hebben menig bezoeker doen verwonderen. Met daarnaast een ruim aanbod aan (gezond) eten en drinken, zijn alle zintuigen positief geprikkeld. De super early bird voor Jungle Festival 2023 is al uitverkocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!