Lion Event Support presenteert Het ZomertheaterLion Event Support presenteert Het Zomertheater
Back Back Nieuws

Lion Event Support presenteert Het Zomertheater

31 mei 2021

Na het daverende succes van vorig jaar presenteert Lion Event Support de tweede editie van Het Zomertheater. Lion Event Support, Coreworks, Stagelight, Jan Vis Entertainment en Event Warehouse slaan wederom de handen in een voor een coronaproof evenement van 10 juni t/m 18 juli op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch.

Zomer 2020

Tijdens de zomer van 2020 was de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch vier weekenden op rij the place to be met ruim 20 zinderende, uitverkochte shows van de beste Nederlandse artiesten. Met o.a. Danny Vera, Tino Martin, Rolf Sanchez, Snelle en meer. Dit jaar gaat dit wederom vier weekenden the place to be zijn in ’s-Hertogenbosch.

Line up

Deze keer zullen onder meer Racoon, Miss Montreal en Davina Michelle het openluchttheater betreden voor een spectaculair optreden. Het Zomertheater biedt een ultieme beleving waarin food & drinks in combinatie met spetterend entertainment centraal staat.

Cononaproof evenement

Van 10 juni t/m 18 juli komen er per show ruim 1250 bezoekers naar de Pettelaarse Schans voor hun favoriete artiest. Dit evenement vindt plaats in een groot openluchttheater waar iedere bezoeker zijn eigen stoel heeft. Alles gaat op gepaste afstand en er wordt alleen toegang gegeven tot het evenement met een negatieve coronatest. De opbouw is inmiddels gestart.

Testen voor toegang

Dit evenement is een officieel ‘testen voor toegang evenement’. Dat betekent dat de bezoekers een negatief testbewijs nodig hebben om toegang te krijgen tot het evenement. Voor de bezoekers van het festival deze test volledig gratis en krijgen ze bij een positieve test het aankoopbedrag terug. Testen kan door heel Nederland en wordt gefaciliteerd door www.testenvoortoegang.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!