Back Back Nieuws

Lion Event Support is klaar voor seizoen 2015

17 maart 2015
Het is bijna lente, buiten komt alles tot bloei en ook bij Lion Event Support beginnen de lentekriebels op te spelen. Ze staan namelijk aan de vooravond van het festivalseizoen. Een mooie opening van deze drukke periode is het Bevrijdingsfestival Brabant te ’s-Hertogenbosch. De voorbereidingen voor het festival zijn in volle gang.

VNG jaarcongres
Vanuit het Bevrijdingsfestival heeft Lion Event Support onder andere de volgende evenementen op de planning staan: Op 2 en 3 juni vindt het VNG jaarcongres plaats in Apeldoorn. Hier komen burgemeesters en wethouders uit vele gemeenten bijeen om te praten over actuele zaken, tevens vinden er deelcongressen, workshops en een beurs plaats.

Bosch Parade
Na het VNG congres is het tijd voor de jaarlijkse Bosch Parade, een stoet van kunstzinnige creaties die een route over Bossche wateren afleggen. De makers van de creaties putten inspiratie uit het werk van Jheronimus Bosch. Bosch Parade vindt dit jaar plaats op 18, 20 en 21 juni.

Theaterfestival Boulevard Den Bosch
In augustus zal, 'hét internationale zomerfestival van het zuiden', Theaterfestival Boulevard Den Bosch weer aandoen. Met een grote variatie aan voorstellingen is er voor ieder wat wils tijdens de 31e editie van het festival, welke zal plaatsvinden van 6 tot en met 16 augustus.

Bosch Requiem
Vrijdag 6 november vindt Bosch Requiem plaats in de Sint-Janskathedraal. Sinds 2010 is deze kathedraal in Den Bosch jaarlijks het toneel van het herdenkingsconcert voor Jheronimus Bosch. Dit concert is onderdeel van de meerjaren manifestatie Jheronimus Bosch 500.

Daarnaast zal Lion Event Support op menig bedrijfsevenement de facilitaire en technische productie verzorgen. Al met al een periode waar Lion Event Support erg naar uitkijkt, met mooie evenementen en hopelijk mooi weer.

Fotocredits: Bevrijdingsfestival Brabant

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!