Back Back Nieuws

Line-up Sensation 'INTO THE WILD' bekend

25 maart 2013
Sensation maakte vandaag de line-up bekend van de show op 6 juli in de Amsterdam ArenA. De wereldpremière van Sensation ‘INTO THE WILD’ biedt een mix van Nederlandse en internationale top DJ’s. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde Le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet. De kaartverkoop start op zaterdag 30 maart om 10.00 uur. Voor de zakelijke markt heeft Bookx VIP-arrangementen die je nu al kunt reserveren.

De meest verleidelijke show ooit
‘Fedde Le Grand en Sensation zijn een perfecte match,’ vertelt Erick Eerdhuizen, music director bij Sensation. ‘Fedde draaide al op 25 edities over de hele wereld en weet dus precies wat het Sensation publiek wil. Nicky Romero maakt zijn debuut op Sensation. Hij is een enorm talent en trad het afgelopen jaar op op alle grote festivals. Hij heeft momenteel een aantal grote hits, waaronder ‘Still the same man’, samen met John Christian.'

Sensation belooft de fans de meest verleidelijke en intieme show tot nu toe. ‘De DJ’s nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht: van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi tot het genieten van de overwinning,’ zegt Erick. ‘Elke nieuwe DJ stapt een tree hoger op de climaxladder. We gaan het dak van de ArenA eraf blazen!’ De show beleeft zijn première in Amsterdam en maakt vervolgens een internationale tournee.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!