Back Back Nieuws

Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen goes topless

24 mei 2013
Het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen aan het Kievitplein en het Thalys-station achter het Antwerpen Centraal, introduceert de ‘Topless Meetings’. Voordat je met foute verwachtingen richting Lange Kievitstraat haast, even verduidelijken dat het in feite gaat over ‘Laptopless’, ‘Notebookless’, ‘Smartphone-less’, ‘Tabletless’ en ‘GSM-less’.

Algemeen Directeur Peter J.J. Nuiten en zijn team maken zich ernstige zorgen over de kwaliteit van, en de concentratie tijdens zakelijke meetings. Aan de faciliteiten van het hotel zal het trouwens niet liggen, want het merendeel van de meetingzalen is inmiddels uitgerust met 3D-LEDschermen. ‘Maar’, zo stelt Peter Nuiten, ‘vandaag de dag nemen de technologisch innovatieve en draadloze internetfaciliteiten bezit van ons brein en aandacht, en dit ten koste van directe communicatie en concentratie tijdens vergaderingen. We kunnen ons een bestaan zonder permanent onlineleven meer voorstellen!’ En dus biedt het hotel nu een meetingpackage aan, gegarandeerd zonder internet- en andere onlineconnecties.

Strikt verboden
Dat pakket omvat een super de luxe meetingzaal met terras, extra koffiebreaks mét ‘brainfood’, slippers en een stressbal voor alle deelnemers, een alweer ‘brainfood’ lunchbuffet, een safe voor het bewaren van alle smartphones, laptops en andere draadloze toestellen, en het vrij gebruik van fitness en sauna na de vergadering. Strikt verboden in de vergaderzaal: alle hierboven genoemde toestellen en alle andere truken van de foor om toch online te gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!