Back Back Nieuws

Limoncello Experience in hoofdkantoor Gaastra

09 januari 2013
Cook’inn Catering verzorgde een verfrissend walking dessertbuffet bij opening nieuw hoofdkantoor Gaastra. Vierhonderd nationale- en internationale gasten werden na het hoofdgerecht getrakteerd op sweets & shooters van Di Zabbia* The Organic Limoncello. Het was de perfecte opmaak voor een spetterend feest met een fashionshow en top DJ’s.

The Limoncello Sweets Experience
Vanuit een stoere gele ledbar werden allerlei cocktails, shooters en lekkernijen (veelal biologisch) live bereid. Spontane Limoncello-meisjes van Di Zabbia waren heuse ambassadrices van het concept. Zo werd de Tarte Au Citron met merenque en de Limoncello (crème) Brulee live geflambeerd. Met witte chocolade granache gevulde Limoncello-Macarones kwamen door op een stokje. De 1200 branded shooterflesjes (0,2 ml) werden geserveerd vanuit grote gele crushed ice bakken en waren de citroen op de taart. Interactiviteit en beleving op basis van limoncello kwam verder tot uiting bij de diverse cocktails en mixen.

*De premium Limoncello van Di Zabbia wordt authentiek gebotteld en gedistilleerd in Amsterdam. Het heeft een zachte, ronde smaak en een lager alcoholpercentage. Als enige limoncello is hij 100% biologisch. De high end Limoncello heeft dit jaar in Londen op The International Wine and Spirit Competition de bronzen medaille behaald. Hierdoor behoord hij al in het eerste productie jaar tot de top van de wereld. Di Zabbia wordt o.a. geschonken bij de Librije, Republiek, Le Garage en Ron Blaauw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!