Back Back Nieuws

Life After Football organiseert LAF Lifestyle Fair in PTA

19 november 2011
Life After Football trakteerde onlangs haar gasten in Passenger Terminal Amsterdam op een exclusieve, tweedaagse evenement vol productpresentaties; de LAF Lifestyle Fair. De productie en catering was in handen van Mynth Events.

 

VIP Night en FAIR Day

Een gevarieerd gezelschap van (ex-)profvoetballers met hun partners, bekende Nederlanders, CEO’s, ondernemers, netwerkers, prominenten uit de voetballerij, vertegenwoordigers van de media en vrienden van Life After Football waren aanwezig tijdens de VIP Night op woensdag 9 november en de FAIR Day op donderdag 10 november. Passenger Terminal Amsterdam was voor deze gelegenheid omgetoverd in een sfeervolle en intieme expositieruimte.

 

Life After Football Award

Het evenement werd ingeluid met een groot openingsfeest waarbij de Life After Football Award werd uitgereikt aan Frank de Boer. Zijn broer Ronald de Boer nam de prijs voor de trainer van Ajax in ontvangst. Ook op de tweede dag, de FAIR Day, was een programma samengesteld met onder meer lezingen, productlanceringen en een afsluitende businessborrel.

 

Foto: lifeafterfootball.eu

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!