Back Back Nieuws

Liethof: Eventbranche daadkrachtiger dan ooit!

10 december 2009
"Bedrijven uit de event-, marketing- en communicatiebranche zijn daadkrachtiger dan ooit. Niet alleen is de branche duidelijk in wat zij wil, de tendens is ook dat voorbereidingen eerder worden gestart zodat men zich optimaal kan focussen op wat komen gaat," constateert Eventex B.V., organisator van de vakbeurs event.

Minder twijfelaars
"Bedrijven denken veel bewuster na over de keuzes die ze maken, zo ook over deelname aan de beurs event. Dit resulteert in minder twijfelaars, het is ja of nee, de beslissing wordt niet eindeloos vooruitgeschoven," aldus Marc Liethof, directeur van het organiserende Eventex.

Lean & Mean
"Veel bedrijven vinden dat ze wat moeten doen en zien event 10 als ideaal platform om zich te profileren. Dit past ook perfect bij het thema van event dit jaar; Lean & Mean. Een actieve manier van ondernemen waarbij geen kans onbenut blijft," zo stelt Liethof.

Deelnemers
Een greep uit de bedrijven die weten wat zij willen en zich alvast hebben ingeschreven: Amsterdam RAI, Connexxion Travel, Aviodrome Events, Heuvelman sound & vision, Pietje Bella Producties, Burgers' Zoo, Neptunus Structures, Bazelmans AVR, Coby-IFS, Impresariaat Ruud de Graaf, Woudschoten, Maître Frédéric, Woudschoten Conferentiecentrum en eventplanner media.


event 10

event is een vakbeurs voor de totale event-, marketing- en communicatiebranche en vindt plaats op woensdag 31 maart en donderdag 1 april 2010 in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie kun je terecht op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!