Back Back Nieuws

Lieke van Lexmond presenteert awarduitreiking in Claus Event Center

03 april 2013
Ruim 400 stationsmedewerkers, dealers en exploitanten van Total Nederland waren onlangs aanwezig bij de jaarlijkse uitreiking van de Top Service & COPA awards. De awarduitreiking werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Het thema van de avond was ‘License to win’.

Performance Improvement was, in opdracht van Total Nederland, verantwoordelijk voor het concept en de organisatie van het evenement. In samenwerking met Claus Event Center heeft Performance Improvement ervoor gezorgd dat het concept volledig tot zijn recht kwam in de Ballroom. Alle gasten waren feestelijk gekleed en zaten aan lange tafels in de Ballroom van Claus waar zij genoten van een uitgeserveerd diner.

Interactief
De prijswinnaars werden op een interactieve manier bericht dat zij een prijs hadden gewonnen. Zo konden zij bijvoorbeeld met behulp van blauwe uv-lampjes op hun uitnodiging zien of zij in de prijzen waren gevallen. Er vielen prijzen in de categorieën zilver, goud, platina en COPA (Commercial Performance Award). Na de uitreiking werden de gasten begeleid naar de Spiegelsalon voor het dessert en om elkaar te feliciteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!