LIEF Amsterdam verkozen tot ‘Hot Spot van Amsterdam 2022’LIEF Amsterdam verkozen tot ‘Hot Spot van Amsterdam 2022’
Back Back Nieuws

LIEF Amsterdam verkozen tot ‘Hot Spot van Amsterdam 2022’

29 september 2022

LIEF Amsterdam is door het Amsterdamse genootschap van evTBDAS verkozen tot dé nieuwe, creatieve en industriële hot spot van Amsterdam 2022 voor zakelijke meetings en events in Amsterdam. Het was het derde jaar dat deze prestigieuze prijs werd uitgeroepen. Vorige winnaars waren Rijk van de Keizer en culturele vrijplaats Ruigoord.
 

De evenementenlocatie, annex kunst- en cultuurpodium, is gevestigd in de oude busremise van Amsentmarketeersterdam West, met daarbij aangesloten een groot buiten festivalterrein, die beide voortdurend transformeren van decor voor diverse events en clubavonden. LIEF Amsterdam is authentiek, rauw, maar wel met de meest moderne, technische infra. Je hebt er alle ruimte voor fantastische producties. Van een bedrijfsevent/festival tot commerciële productpresentatie en alles ertussen. Uniek in omvang en mogelijkheden in de randstad.

 

LIEF Amsterdam is operationeel sinds de herfst van 2019. De nog ietwat onbekende vrijplaats ligt aan de buitenzijde van Amsterdam West en op loopafstand van Station Sloterdijk. Je vindt er goede en gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie, wat uniek is in Amsterdam. Deze overdekte oase in de stad heeft een buitenterrein van maar liefst 2.000 m2. In de industriële en authentieke loods, direct grenzend aan het buitenterrein vind je de mainstage, Night Fever Halll en intieme Secret Spots zoals The Red Room. Alles is aanwezig om in te zetten als alternatief muziekpodium, eventlocatie, festivalterrein, dinerruimte en expositieruimte. Regent het buiten, dan verhuizen de gasten naar binnen, want ook daar vind je 2.000 m2 aan ruimte. 

Business Festival bij LIEF Amsterdam 

Op een locatie die creativiteit ademt, past een evenement als een business festival helemaal.  Kunstwerken rouleren continu en de combinatie met veel groen creëert de sfeer van een  urban jungle. De Festival Area biedt ruimte aan 1.500 personen. Alleen het buitenterrein beschikt al over 15 verschillende art works, met een tien meter hoge centerpiece die kan worden ingezet als dj booth, podium of gewoon als mooi kunstwerk.

 

LIEF Amsterdam heeft haar eigen keuken waarbij inspiratie wordt gehaald uit streetfood van over de hele wereld, maar serveert ook met gemak een sterren (walking) dinner. Jouw gasten krijgen hier geen simpele snacks, maar worden keer op keer verrast met culinaire hoogstandjes. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!