LIEF Amsterdam lanceert nieuwe websiteLIEF Amsterdam lanceert nieuwe website
Back Back Nieuws

LIEF Amsterdam lanceert nieuwe website

23 februari 2023

Op de dag van de Liefde trakteerde het team van de rebelse eventslocatie LIEF Amsterdam meer dan 50 (potentiële) relaties op bijzondere chocolade en nog eens 75 liefhebbers op het Liefdestaartje per vliegende postbode. Een originele manier om de naam van de locatie te combineren met de dag van de liefde en op deze wijze de lancering van de nieuwe website aan te kondigen. 

1 jaar LIEF

Sales-manager Céline: ‘Het eerste LIEF Amsterdam jaar zit erop. We hebben veel geïnvesteerd in ons binnen- én buitenterrein. Nu hebben we naast de tofste locatie, ook de mooiste website van Nederland. Om deze rauwe en eigenzinnige plek in beeld te brengen, hebben we een site gemaakt die past bij ons DNA. Op Valentijnsdag is LIEF LIVE gegaan. Als opwarmertje ontvingen onze relaties vorige week vrijdag een kaart per post met daarop ‘We are a secret with multiple faces.’ Toen we op Valentijnsdag met de taart aan de deur stonden zag je herkenning en lachende gezichten. 

Verliefd op LIEF

De rauwe, eigenzinnige nieuwe hotspot van Amsterdam is een vrijplaats voor alle bedrijven die zoekende zijn naar vernieuwing. 2000 vierkante meter Courtyard om buiten te spelen en 1500 vierkante overdekte meters voor een presentatie, kick-off of een feest. Bijna dagelijks verandert de locatie van festivalterrein naar congres of clubavond. In de industriële en authentieke busloodsen, grenzend aan het Courtyard buitenterrein, vind je de naast de grote zalen The Main en The Pit ook een aantal secret spots zoals The Red en The Gold. Het eigenzinnige en rebelse karakter is aangevuld met de meest moderne techniek en infra.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!