Back Back Nieuws

Lichtjes branden in Emma Kerstboom bij de RAI

13 december 2013
De lichtjes in de 22 meter hoge kerstboom op het Europaplein bij Amsterdam RAI schijnen vanaf donderdag 12 december. De reuzenkerstboom is onderdeel van de kerstactie om geld in te zamelen voor het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Symbolisch lichtje
Voor elke donatie steekt de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC een symbolisch lichtje aan in de Emma Kerstboom en kan met de opbrengst de afdeling Intensive Care Kinderen verbouwd worden. Zo kan ieder kind straks behandeld worden op een eigen kamer, en kan mama of papa ’s nachts op de kamer blijven logeren.

Bijdrage
Dit is het tweede jaar dat de kerstactie plaatsvindt. 'Dankzij de hulp van Amsterdam RAI en haar partners kunnen we dit jaar de kerstboom voor alle Amsterdammers laten stralen,” zegt Prof. Hugo Heymans, voormalig hoofd van het Emma Kinderziekenhuis AMC. “Met uw lichtje in de kerstboom levert u een bijdrage aan de vernieuwing van de Intensive Care om zo de meest kwetsbare patiëntjes nog beter te kunnen ondersteunen.'

Warm hart
Hans Bakker, algemeen directeur van Amsterdam RAI geeft aan: 'Wij dragen het Emma Kinderziekenhuis AMC een warm hart toe. En meer dan dat, want de RAI heeft zich al een aantal jaren verbonden aan Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Wij zijn heel trots dat deze mooie kerstboom voor onze deur staat en we hopen met deze actie veel geld op te halen voor het Emma'.

Betrokkenen
Deze kerstactie wordt  mede mogelijk gemaakt door Amsterdam RAI en partners: Landgoed Welna, Mammoet, Galensloot Constructiebedrijf, Royal Haskoning DHV, Budget Banners BV , Mansveld Expotech, P. Looijen en zn.B.V., Frequin Producties, Hugo Jansen, Mediaservices DR&DV, Faircom Media, Studio Steen Digital Development, E.S.A. Amstelveen en ACS audiovisual solutions B.V. 

Een lichtje doneren kan door “Emma” te sms’en naar 4333 voor 3 euro of via de website. De boom staat van 12 december tot en met 3 januari op het voorterrein van de RAI.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!