LichtGeluidhuren.nl neemt Silent Disco Nederland overLichtGeluidhuren.nl neemt Silent Disco Nederland over
Back Back Nieuws

LichtGeluidhuren.nl neemt Silent Disco Nederland over

12 maart 2024

Lichtgeluidhuren.nl uit Almere, onderdeel van Luxonos, zet de activiteiten van Silent Disco Nederland voort. Met reeds 4500+ silent disco koptelefoons op voorraad, groeit de voorraad door deze overname nu naar 6000 koptelefoons.

Silent Disco Nederland

Met websites als SilentDiscoAmsterdam.nl, SilentDiscoRotterdam.nl, SilentDiscoNederland.nl, SilentDiscoBelgie.com en SilentDiscoParis.fr is Silent Disco Nederland online goed te vinden. Diverse kleine en grote evenementen zijn in de afgelopen jaren voorzien van silent disco koptelefoons. Kwamen ze koptelefoons tekort dan werd dat gehuurd bij Lichtgeluidhuren.nl. Door de jaren heen is er een leuke onderlinge samenwerking ontstaan op het gebied van licht, dj gear en technische ondersteuning. Deze leuke samenwerking tussen eigenaren Mitch van Giersbergen en Anco van Vliet heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Silent Disco Nederland hun merk graag bij het team van Luxonos en Licht geluid huren wilt onderbrengen. Eigenaren van Silent Disco Nederland, Jelle Kies en Michael Plooij, gaan zich nu focussen op andere zaken buiten de evenementenindustrie. Zij geven aan dat Silent Disco Nederland bij Mitch en Anco in goede handen is.

Huren toegankelijker maken

Met de webshop wil lichtgeluidhuren.nl het huren van onder andere licht, geluid, video apparatuur gemakkelijker maken voor evenementenlocaties, organisatoren van evenementen en particulieren die online opzoek gaan naar apparatuur voor hun evenement. Door middel van duidelijke instructievideo’s bij producten op de website, een groot assortiment, ruime transportmogelijkheden en de mogelijkheid om de bestelling direct te plaatsen én af te rekenen via de website weet je snel waar je aan toe bent. Silent disco huren doe je op dezelfde manier ook gemakkelijk via de webshop.

Op- en afbouw en technische ondersteuning

Naast het bezorgen van de materialen is het ook mogelijk om deze door de technici van Lichtgeluidhuren.nl op te laten bouwen. Waar de webshop zich vooral focust op het verhuren van apparatuur, ligt de focus van Luxonos op de technische verzorging van evenementen. Alles is mogelijk. Wanneer een klant via de webshop een aanvraag maakt, waarbij technische ondersteuning bij het evenement gewenst is, pakt Luxonos de aanvraag op. Het evenement wordt tot in de puntjes voorbereidt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!