Level Eleven en Planetarium Meeting Center bundelen hun krachten Level Eleven en Planetarium Meeting Center bundelen hun krachten
Back Back Nieuws

Level Eleven en Planetarium Meeting Center bundelen hun krachten

18 november 2020

In een tijd waar extra efficiëntie en creativiteit nodig is, bundelen Level Eleven en Planetarium Meeting Center hun krachten. Deze diverse locaties zijn gelegen in Amsterdam en worden gebruikt als event- en meetinglocatie en congres-en vergaderkarakter.

Samenwerking

Van een samenwerking tussen deze locaties was altijd al sprake. Door de krachten te bundelen, zijn er meer mogelijkheden voor evenementen, congressen en zakelijke meetings. De locaties krijgen één team met één directeur. Door de samenwerking kunnen de twee locaties sneller schakelen en de klant nog beter bedienen. Er verandert voor de klant niets en de hospitality bij beide locaties zal blijven. De locaties werken met verschillende online en hybride mogelijkheden, zodat vergaderingen door kunnen gaan. Daarnaast wordt een veilige en coronaproof locatie gehandhaafd.

De locaties

De locaties gelegen in Amsterdam bieden allebei mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Level Eleven is gelegen naast Amsterdam CS in de Zilveren toren op de tiende en elfde etage. Op de elfde etage is een 360 skybar met uitzicht over Amsterdam. In Level Eleven is mogelijkheid tot vergaderen in vier ruime zalen. Livestreams en webinars kunnen hier ook plaatsvinden. Het Planetarium Meeting Center is gelegen aan de andere kant van Amsterdam bij het Gaasperpark. De locatie is goed gelegen voor het OV en de auto. Er is hier een grote congresruimte, maar ook 13 vergaderzalen. Deze locatie behoort tot een van de duurzaamste vergaderlocaties van Amsterdam.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!