Back Back Nieuws

Let's Begin on tour in Studio 21

18 juni 2014
Elk jaar in september kwamen tientallen eventprofessionals bijeen in de Amsterdam Convention Factory voor Let’s Begin. Het netwerkevenement - dat alweer sinds 2008 wordt georganiseerd - is inmiddels dé start van het nieuwe evenementenseizoen. Van ontbijten in de vroege ochtend, picknicken tussen de koeien tot ochtendgymnastiek, elke editie bracht weer een nieuw stukje inspiratie met zich mee.

Zoals bekend sluit op 1 augustus 2014 de Amsterdam Convention Factory haar deuren om plaats te maken voor woningbouw, dit betekent ook geen Let’s Begin meer in de Amsterdamse locatie. Daarom organiseert Stage Events vanaf komende september Let’s Begin on tour!

Studio 21
Petra Ouendag, Directeur Stage Events & Amsterdam Convention Factory: ‘Stage Events is er de afgelopen jaren in geslaagd Let’s Begin te laten uitgroeien tot dé start van het nieuwe evenementenseizoen. Iedere editie hebben we nagedacht met welk concept we het vorige jaar konden overtreffen zodat alle gasten vol enthousiasme en inspiratie de deur uit liepen. Met Let’s Begin on tour kunnen we nog vele jaren op een bijzondere wijze het nieuwe evenementenseizoen aftrappen. De eerste editie van Let’s Begin on tour zal plaats vinden in één van de bekendste en meest geavanceerde evenementenlocaties van Nederland, Studio 21. Een prachtige locatie centraal in Nederland waar ik het vak heb mogen leren. De afgelopen jaren is Studio 21, onder de vlag van RTL, aanpast aan de technische wensen van de huidige tijd. Voor mij, en waarschijnlijk een deel van onze gasten, een hernieuwde kennismaking met deze vertrouwde locatie. Wat mij betreft een mooie plek om Let’s Begin on tour te starten’.

De alweer zevende editie van Let’s Begin zal plaatsvinden op 18 september 2014. Petra Ouendag: 'Ieder jaar zal Let’s Begin on tour in een andere locatie georganiseerd worden, waar wij, in samenwerking met verschillende partners, voor een bijzondere opening van het evenementenseizoen garant zullen staan'.

Foto: Guido Pijper Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!