Back Back Nieuws

Leon Kruitwagen neemt secretariaat DFMA over

15 januari 2007
Leon Kruitwagen van secretariaatsbureau Taller Events neemt de werkzaamheden over voor DFMA, Dutch Field Marketing Association. DFMA heeft na drie jaar afscheid genomen van het secretariaatsbureau Buro Het Lageveld. Leon Kruitwagen voert daarnaast nog het secretariaat voor IDEA, het Genootschap voor Eventmanagers en sinds november ook voor het Platform voor Museale Ontvangsten en Evenementen.

De keuze voor Taller komt voort uit de veranderende activiteiten van branchevereniging DFMA. Voorheen was kennisvergaring één van de belangrijkste activiteiten die voor de leden werd ontplooid. Het accent is de laatste jaren meer en meer komen te liggen op belangenbehartiging. Deze verschuiving in activiteiten vereist ook een andere focus van het secretariaat. Buro Het Lageveld heeft, gezien deze ontwikkeling, te kennen gegeven niet meer de juiste partner voor DFMA te zijn.

DFMA neemt op dinsdag 23 januari afscheid van Buro Het Lageveld en biedt directeur Bram Nauta (naamgenoot van de IDEA-voorzitter) een receptie aan van 15.30 u. -16.30 u. in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum.

DFMA vertegenwoordigt de top van de Fieldmarketingbureaus in Nederland en streeft naar kwaliteitsverbetering in de branche door kennisoverdracht en -uitwisseling. Daarnaast treedt de DFMA op als gesprekspartner voor de overheid en andere instanties om de belangen van de bedrijfstak en de aangesloten leden, werknemers en opdrachtgevers op een verantwoorde en evenwichtige manier te behartigen.

Fieldmarketing is een uitermate effectieve vorm van dienstverlening met als uitgangspunt het verbeteren van de presentatie, de promotie, de verkrijgbaarheid en de verkoop van producten en diensten. Deze professionele vorm van dienstverlening speelt zich af ‘in het veld’, op de winkelvloer, tijdens evenementen, op beurzen en congressen, eigenlijk overal waar producten of diensten worden aangeboden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!