Back Back Achter de schermen

Leo Claus (Claus Event Center): mijn moment van 2007

24 december 2007

Mijn moment voor 2007 was op 19 april 2007. Mijn vrouw en ik hadden net onze zoon Richard bezocht die Engels voor hotelmanagement studeerde in Miami.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Zoon Richard en Henny, de echtgenote van Leo Claus in de bioscoop in Miami.

We hadden afscheid genomen, huurauto ingeleverd en waren naar het vliegveld gegaan en (stom natuurlijk, we hadden even moeten checken) : 8 uur vertraging! We hebben onmiddellijk een taxi terug naar Miami Beach genomen, mijn zoon gebeld en zijn lekker met hem naar de film gegaan, gaan borrelen en weer in het hotel ingecheckt. Meestal baal ik van vertraging, maar dit was juist super. We hebben gewoon nog een keer afscheid van hem genomen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Verder in de USA weer leuke nieuwe ideeën opgepikt voor de komende verbouwingen van Claus Event Center (stijlvoller, spannender en trendier) en ons nieuwe Beachhouse (het bospaviljoen aan het meer achter Claus, ideaal voor outdoor en trainingen) en natuurlijk ons Courtyard by Marriott hotel (we draaien in 07 ruim 85% bezetting! en we hebben principe goedkeuring voor een uitbreiding).

Verder is mijn broer Rick is 50 geworden in 2007, en wijzer maar niet rustiger: hij heeft dit najaar nog Route 66 gereden, 4000 km, met een stel vrienden. Kids gaan top: Alexander en Richard op de Hotelschool Den Haag en Eveline doet Kon. Kunstacademie Den Haag.

En mijn vrouw Henny… die wordt steeds leuker en liever.
Een gelukkig man! Op naar 2008.

Groet, Leo Claus

Leo Claus is directeur eigenaar van Claus Event Center en Courtyard by Marriott Amsterdam Airport.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!