Back Back Nieuws

Leisure Business Days: een nieuw platform voor de dagrecreatiebranche

17 augustus 2015
Ontwikkelingen en trends in de recreatiebranche tonen aan dat er behoefte is aan een meer gespecialiseerde vakbeurs op het gebied van recreatie. Een vakbeurs waar de dagrecreatiebranche in centraal staat en die antwoord geeft op de uitdagingen die in de branche spelen. Evenementenhal speelt in op deze vraag en introduceert een nieuwe vakbeurs: Leisure Business Days.

Uitdagingen in de dagrecreatiebranche
De ontwikkelingen in de dagrecreatiebranche zorgen voor de nodige uitdagingen. De groei is niet gelijkmatig over de sector verspreid en door de grote concurrentie is het lastig te voorspellen welke deelmarkten zullen groeien en welke gaan krimpen. Hoe ziet de toekomst van dagrecreatie eruit en op welke manier beïnvloeden demografische, social-culturele, sociaal-economische en ruimtelijke ontwikkelingen de branche? Op deze en andere branchegerelateerde vragen geeft Leisure Business Days op 8, 9 en 10 december 2015 in Evenementenhal Venray antwoord.

Kennisprogramma
In samenwerking met onder andere Pleisureworld, organiseert Evenementenhal een uitgebreid kennisprogramma speciaal op het gebied van dagrecreatie. Met een preview op de wereldtrends, een backstage tour door attractiepark Toverland en de lezing ‘Hoe bereik je de klant?’. Bezoekers en exposanten worden tijdens de vakbeurs op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. Het kennisprogramma wordt in de loop naar de vakbeurs nog verder aangevuld.

Productdemonstraties en relatiebeheer
Een product verkoopt het beste als men het kan zien en testen. Daarom biedt Evenementenhal exposanten de mogelijkheid om hun producten te presenteren en te demonstreren. Bezoekers kunnen hier de producten van alle kanten zien en verschillende automatiseringssystemen zelf uitproberen. Naast de presentatie van producten biedt deze vakbeurs de mogelijkheid om netwerken uit te breiden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!