Back Back Nieuws

LEGO WORLD 2006 in IJsselhallen Zwolle

04 mei 2006

Het is het grootste LEGO® spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Van donderdag 19 oktober tot en met dinsdag 24 oktober 2006 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor dit mega-event. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met muzikale optredens op het Jetix podium.


Gedurende dit populaire evenement kunnen bezoekers bouwen met de honderdduizenden LEGO-stenen. Ook dit jaar worden diverse thema’s uitgelicht. LEGO City is groots aanwezig. Deze speelgoedlijn van LEGO besteedt aandacht aan alle actie en pret die bij het leven in de grote stad horen. De bouwwedstrijden worden dit jaar vanwege het overweldigende succes van het afgelopen jaar nog verder uitgebreid. Nieuw dit jaar is het thema EXO-FORCE, een spannende strijd tussen mensen en robots. Vereniging De Bouwsteen pakt groots uit met adembenemende LEGO-creaties. De muzikale optredens van kindertelevisiezender Jetix worden gepresenteerd door zangeres en presentatrice Sita.


LEGO WORLD is een populair evenement dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een enorm spektakel. In 2005 was het evenement met 50.000 bezoekers volledig uitverkocht. Het product LEGO is een geliefd product en spreekt een brede doelgroep aan. LEGO WORLD weet deze doelgroep te bereiken met een scala aan activiteiten.


LEGO WORLD is geopend van donderdag 19 oktober tot en met dinsdag 24 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 14,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en vanaf maandag 21 augustus beschikbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.legoworld.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!