Back Back Nieuws

Leer Telstar Horeca kennen tijdens de Open Dag

23 maart 2015
Telstar Horeca in Velsen-Zuid organiseert op 26 maart aanstaande tussen 13.00 en 17.00 uur een open dag zodat event professionals de mogelijkheden van het stadion van Telstar 1963 NV kunnen bekijken.

Meer dan alleen voetbal
Vanessa Heilig van Telstar Horeca: 'Het is de ideale start om kennis te maken met onze evenementenlocatie met haar ongekende faciliteiten. Want ongetwijfeld weet u dat Telstar meer is dan alleen voetbal. Maar weet u ook exact wat er bij ons allemaal mogelijk is?'

Dit zijn vergaderingen, trainingen, personeelsfeesten, schoolfeesten, familiefeesten, jubileumvieringen, seminars, beursmogelijkheden, netwerkevents, bruiloften, condoleances. Met een ontbijt, lunch, diner of een aangeklede borrel.

Netwerkborrel
Ter afsluiting van de open dag is er tussen 17.00 tot 19.00 uur een netwerkborrel gepland voor alle bedrijven uit de regio en de sponsors van de event venue. Een vertegenwoordiger van Het Havenbedrijf Amsterdam, één van Telstar's sponsors, zal het havenbedrijf aan alle gasten voorstellen. En in samenwerking met Rijkswaterstaat een toelichting geven op de bouw van de nieuwe grote zeesluis omdat de huidige Noordersluis (1929) na bijna honderd jaar aan vervanging toe is.

Aanmelden netwerkbijeenkomst
De event professional die deze netwerkbijeenkomst wil bijwonen kan zich aanmelden via vanessa@sctelstar.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!