Back Back Nieuws

LEDS winnaar Zuid Holland Publieksprijs Restaurant Week

22 maart 2010
Restaurant LEDS, onderdeel van het Grand Winston hotel, is winnaar van de Zuid Holland Publieksprijs prijs Restaurant Week.

Van 1 maart tot 7 maart brachten meer dan 220.000 gasten een bezoek aan één of meer van de 1250 deelnemende restaurants in Nederland. Nadien kon men zijn of haar mening en stem uitbrengen op de site van de Restaurantweek. De bezoekers gaven punten voor het eten, de sfeer en de service.

Restaurant LEDS was daarbij de favoriet van het publiek in de regio Zuid Holland. Executive Chef Roel Gilissen en Maitre-sommelier Lex Donker Curtius reageren enthousiast; “We zijn ontzettend blij met deze prijs en de erkenning die we hiermee krijgen. Zeker omdat deze prijs de enige prijs in de culinaire wereld is die door de gasten zelf toegekend wordt.”

Restaurant LEDS is het gastronomische hart van het Grand Winston hotel. De trendy architectuur creëert het gevoel dat men in een bijzondere omgeving is, weg van het alledaagse. In LEDS worden, naast hoogstaande ‘à la carte’ gerechten, oogstrelende en met zorg samengestelde menu’s bereid. De eigentijdse kookstijl van Executive Chef Roel Gilissen (voorheen Fines Claires en Aqua) en het subtiele gastheerschap van Maitre/Sommelier Lex Donker Curtius (voorheen Latour en Villa la Ruche) zorgen voor een memorabele ervaring.

In het kader van het winnen van de publieksprijs serveert restaurant LEDS tot eind april een speciaal arrangement om iedereen te laten meegenieten van dit succes. Dit arrangement bestaat uit een speciaal menu (4 gangen), aperitief, bijpassend wijnarrangement en koffie of thee na afloop voor € 65,- per persoon.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!