Latin Weekender op Center Parcs Limburgse PeelLatin Weekender op Center Parcs Limburgse Peel
Back Back Nieuws

Latin Weekender op Center Parcs Limburgse Peel

26 oktober 2018

Voor het 4e jaar op rij komt Latin Weekender in het weekend van 23 t/m 26 november naar Center Parcs Limburgse Peel. Drie dagen lang salsa, kizomba-, bachata- en Caribbean party's, dansshows, workshops en bootcamps, een pool party, heerlijk eten, cocktails en nog veel meer. Het weekendje weg voor latin lovers of groepen vrienden.

Het evenement is voor zowel gevorderde als beginnende dansers. Voor degene die nog geen salsa, bachata of kizomba kunnen dansen, is dit de kans om het te leren. Je kan deelnemen aan één van de vele bootcamps of workshops waardoor je in het weekend de fijne moves leert. En wat je overdag hebt geleerd, breng je 's avonds gelijk in praktijk tijdens één van de afterparty's. Tijdens dit weekend worden de latin grooves, naast het live programma, verzorgd door bekende DJ's, zoals DJ Nokki, DJ Latin Mania, DJ Latin Master en DJ Cisko.

Center Parcs Limburgse Peel volledig gerenoveerd

Latin Weekender is het eerste evenement dat op het totaal gerenoveerde Center Parcs Limburgse Peel zal plaatsvinden. Afgelopen zomer is het park volledig gerenoveerd. Het park heeft onder andere een duurzaam Bamboe Dome gekregen. Deze hotspot verbindt de verschillende outlets in de Market Dome en is daarom het middelpunt van het park. Ook de cottages, Aqua Mundo, het Business Center en de multifunctionele sporthal zijn flink gemoderniseerd. Het totaalplaatje dat Center Parcs Limburgse Peel te bieden heeft, maakt dit park uitermate geschikt voor verschillende evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!