Latin-eventorganisatie Papi Chulo breekt door in Colombia Latin-eventorganisatie Papi Chulo breekt door in Colombia
Back Back Nieuws

Latin-eventorganisatie Papi Chulo breekt door in Colombia

08 november 2021

Papi Chulo, dé eventorganisatie van Latin en Carribean music events in Europa, zet haar succes wereldwijd door in Zuid-Amerika en gaat in december 2021 op tour in Colombia. Papi Chulo weet door haar snelgroeiende succes internationale artiesten aan zich te binden en neemt niemand minder dan hiphopartiest Bizzey en DJ/productieduo Afro Bros mee op tour. Samen treden ze op in vijf verschillende steden, waaronder Bogotá, Medellín en Cartagena.

Verbinden met muziek

Papi Chulo is in korte tijd uitgegroeid tot dé organisator van Latin en Carribean music events in Europa. Met de komst van corona ging er een streep door de events in onder meer Nederland, België, Duitsland, Spanje en Italië. Deze periode heeft oprichter Daniël Kingma echter benut om in Zuid-Amerika een netwerk op te bouwen en de tour naar Colombia te realiseren. ‘Ons doel is om, door middel van muziek, verschillende culturen met elkaar te verbinden en op die manier de Latino Feel-good vibes en lifestyle te verspreiden’, vertelt oprichter Daniël Kingma.

Bizzey

Nederlandse artiest Bizzey werd in 2010 internationaal bekend met de groep Yellow Claw. In 2016 koos Bizzey voor een solocarrière, waarna hij diverse hits scoorde zoals Traag en Video Vixen. Bizzey stond eerder dit jaar al met Papi Chulo in de studio om een speciale set uit te brengen, waarin hij niet eerder vertoonde nummers draaide. Samen met Bizzey wil Papi Chulo de Latin muziek in een Nederlands sausje terugbrengen naar haar oorsprong.

Afro Bros

Een duo dat je normaliter op de main stages van Tomorrowland en Latin Village ziet optreden, zijn de internationaal bekende Afro Bros uit Arnhem. De Afro Bros produceerden in 2018 het nummer ‘X’ van Nicky Jam, een nummer dat in minder dan een jaar tijd 1,3 miljard keer gestreamd werd op YouTube. Met hun opzwepende drums en enorme passie voor Latin-beats zijn de Afro Bros op deze tour naar Colombia natuurlijk onmisbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!