Back Back Nieuws

Landgoed Te Werve verrast eerste bruidspaar na restauratie

02 juli 2012
Landgoed Te Werve heeft op 29 juni na een alles omvattende renovatie van het Rijksmonument het eerste bruidspaar van dit jaar in het vernieuwde pand verwelkomd. Speciaal voor de gelegenheid werd voor Maaike Floor en Sietse Siersema de rode loper uitgerold.

Huwelijk als deadline
Directeur Mirco Cuppens van Event Company, mede eigenaar van het eeuwenoude monument: 'Een half jaar hebben we keihard gewerkt aan Landgoed  Te Werve. Het hele pand is van binnen en buiten gerenoveerd, vrijwel niets is onberoerd gelaten. En al die tijd hadden we het huwelijk van Floor en Sietse als deadline voor de renovatiewerkzaamheden voor ogen.'

 

Speciale gasten

'Wij hebben net zo zeer naar deze dag toegeleefd als het bruidspaar. Vandaar dat we hun huwelijksdag iets extra’s wilde geven. En dat hebben we gedaan door als verrassing de rode loper, van oudsher de manier om hele speciale gasten te onthalen, voor ze uit te rollen.' Inmiddels is het karakteristieke landhuis Te Werve in het groene hart van Rijswijk weer als vanouds geopend. Voor een (huwelijks)feest, zakelijke bijeenkomst of een intieme familiebarbecue met uitzicht over het landgoed.


Restauratie
Op 1 januari van dit jaar sloot het landhuis haar deuren voor een grondige en noodzakelijke restauratie. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. Kijk voor meer informatie op eventcompany.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!