Landgoed Marquette wint Beste EvenementenlocatieLandgoed Marquette wint Beste Evenementenlocatie
Back Back Nieuws

Landgoed Marquette wint Beste Evenementenlocatie

26 januari 2022

Landgoed Marquette, bestaande uit Hotel & Chateau Marquette, is op 25 januari jl. door vakblad Meetings uitgeroepen tot beste evenementenlocatie van Nederland. ‘Een fantastische opsteker de dag voordat wij onze deuren weer mogen openen,’ aldus Erik Kuiper van den Berg, CEO Relaxed Hospitality Group bv (eigenaar van Landgoed Marquette).

Landgoed Marquette bestaat uit het historische kasteel Marquette, hotel Marquette en Mr. T’s bistro bar. Het kasteel, met haar grondvesten uit 1225, bestaat uit 11 stijlkamers waar zowel zakelijke als particuliere gasten terecht kunnen voor de organisatie van evenementen zoals trainingen, congressen, recepties, etc. of familiebijeenkomsten zoals huwelijken, diners en uitvaarten. Het hotel op het landgoed telt 65 kamers.

Inzet en veerkracht

Erik Kuiper-van den Berg, sinds 2018 eigenaar van Hotel & Chateau Marquette, is enorm trots op zijn team onder aanvoering van General Manager Gijs Goijaerts. ‘De afgelopen jaren waren natuurlijk niet makkelijk en dan tot twee keer toe in de prijzen vallen is een enorm compliment voor de inzet en veerkracht van iedereen.

Renovatie hotelkamers

‘Ondanks de turbulente jaren die achter ons liggen zijn we altijd naar voren blijven kijken. In de afgelopen twee jaar hebben we 18 van onze hotelkamers gerenoveerd en op dit moment zijn we in voorbereiding om de rest van het hotel te renoveren. Dit moet aan het einde van dit jaar afgerond zijn’, aldus Kuiper-van den Berg. Als ondernemer baarde Erik Kuiper-van den Berg eerder opzien met Landgoed Marquette. De financiering van de overname in 2018 realiseerde hij met crowdfunding. Een financiering die in 11 minuten was volgeschreven. In 2020 gaf hij certificaten op aandelen uit om de renovatie van het hotel & kasteel te financieren.’

Fotocredits: Ramon Philippo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!