Landgoed Marquette biedt opnieuw podium aan artistiek festivalLandgoed Marquette biedt opnieuw podium aan artistiek festival
Back Back Nieuws

Landgoed Marquette biedt opnieuw podium aan artistiek festival

16 juli 2019

Al voor de negende keer op rij komt het Zomerpodium naar landgoed Marquette toe. Het festival, georganiseerd door Zomerpodium Heemskerk en PWN, staat bekend om z’n ongedwongen sfeer en biedt jong en oud de mogelijkheid om te genieten van muziek, theater, activiteiten en kleinkunst. Dit alles omgeven door de prachtige omgeving van het landgoed met Chateau Marquette als statig achtergronddecor.

Line-up

Het gratis festival is al vanaf de entree een spektakel met verrassende steltartiesten en dat is slechts het begin van wat een bezoeker tegen gaat komen op het landgoed. Op diverse plekken zullen er optredens en activiteiten verzorgd worden, van theater en kunst tot zang en uitleg over de natuur. Naast de internationale acts, probeert het Zomerpodium ook ieder jaar weer lokaal talent een podium te geven op het festival. Dat is dit jaar meer dan goed gelukt met een muzikaal talent uit Heemskerk dat inmiddels flink aan de weg timmert in onder andere Nashville; Martijn Jasper.

Voor jong en oud een spektakel

Eigenaar en directeur van Chateau Marquette Erik Kuiper-van den Berg kijkt enorm uit naar het festival op zondag 21 juli. “Het is iedere keer weer een feest om te zien hoe jong en oud aan het genieten is. De kindjes leren spelenderwijs over de natuur samen met de boswachters van PWN en ze kijken hun ogen uit bij de acrobatische acts van het straattheater. Oudere bezoekers genieten weer van een hapje en een drankje uit onze eigen keuken terwijl ze aan het meebewegen zijn op de muziek. We zijn er oprecht trots op dat dit allemaal rondom ons kasteel verwezenlijkt kan worden.”

Gratis

Het gratis Zomerpodium vindt plaats op zondag 21 juli van 12.30 tot 17.30 uur op landgoed Marquette, Marquettelaan 34 in Heemskerk. Lees meer op https://www.hotel-marquette.com/Events/Agenda

Fotocredits > Stef Arntz

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!