Back Back Nieuws

Landgoed Kasteel Geldrop officieel geopend

04 februari 2008
Nederland is een locatie rijker: de Kasteelhoeve op Landgoed Kasteel Geldrop in de gemeente Geldrop-Mierlo. Op donderdag 31 januari is onder grote publieke belangstelling de Kasteelhoeve officieel geopend.

De genodigden werden gastvrij ontvangen met een luxe lunch om alvast de sfeer te proeven. Vervolgens werden zij toegesproken door diverse sprekers waaronder mevrouw J.R.H. Maij-Weggen (Commissaris van de Koningin provincie Noord-Brabant), mr. A.A.M. van Agt (erevoorzitter Stichting Vrienden van Kasteel Geldrop) en mevrouw M.J.D. Donders – de Leest (burgemeester van de gemeente Geldrop-Mierlo). Direct na de toespraken vond de symbolische opening plaats door de onthulling van de gedenktegel met de tekst ‘restauratie Landgoed Kasteel Geldrop’.

Met de voltooiing van het restauratieproject en de samenwerking met huiscateraar Hutten Exclusieve Catering ontstaan op het kasteelterrein een scala aan nieuwe mogelijkheden. Voor de stichting en de gebruikers van de gebouwen op het terrein is dit aanleiding om gezamenlijk naar buiten te gaan treden onder de naam Landgoed Kasteel Geldrop. Op het landgoed staat een kasteel, zetelt het IVN met een natuurinformatiecentrum en een presentatieruimte, ligt de Kinderboerderij van Geldrop en werkt een goudsmid in haar atelier.

Vanaf nu is ook de Kasteelhoeve geopend. Een uitgelezen plek om een kopje koffie te drinken of te lunchen, maar ook een stijlvolle locatie voor uiteenlopende zakelijke en particuliere bijeenkomsten. De Kasteelhoeve beschikt over 3 zalen en is dankzij de combinatie van deze zalen geschikt voor groepen van 15 tot 450 personen. Ook het schitterend gelegen terras, midden in de bloementuin, zal in de zomer veel fietsers en wandelaars trekken. Het landgoed ligt immers aan diverse fiets- en wandelroutes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!